Posteado por: SRC | 26 octubre, 2007

Turó del Malpàs i els pins recargolats

mapa excursio malpàs

plano Malpàs

Iniciarem l’excursió a l’Alzina del Salari (Ctra. de Terrassa a Mura) i pujant pels graons de Mura arribarem a la Cova dels Traginers.

era enrics

Continuarem pujant fins al Coll de Boix i agafarem el camí de la Carena de la Era dels Enrics fins al Turó del Malpàs, tot vorejant les agulles de Mata-rodona.

Ens aturarem a l’Era dels Enrics a esmorzar tot desfruitant d’una excel·lent vista de la serra de l’Obac. Abans de la tornada podem aprofitar per visitar els pins recargolats que hi ha a la carena sobre la Canal Fosca.

Font Debanadors

Pins recargolats

El camí de tornada el farem per la Font dels Debanadors i d’allà pujarem per una estreta i costeruda canal fins al camí de Mura.

Agafarem el camí cap al Pla de Serrallonga i la Carena de la Castanyera, per baixa per la canal que porta a l’avenc del Llest i la Font dels Traginers, , fins a concloure l’excursió a l’Alzina del Salari.

L’excursió dura unes 3h i mitja, entre les caminades, l’esmorzar i les aturades per gaudir del paisatge. És una excursió amb un desnivell màxim de 150m. I us la recomanem per persones de totes les edats que vulguin conèixer part de la serra de l’Obac.


Si ho desitges pots deixar-nos el teu comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Categorías